2015 går vidare! - inlagd 2015-02-14


Träningarna går bra, svetten flödar och musklerna växer. Nu i veckan, 9e till 14e Februari har vi haft Kata-vecka. Sensei Fredrik har även lovat att vi ska nöt mer Kata under hans träning på Måndag 16e Februari.


Tack alla som var med under klubbdagen, då vi badade på Nordpoolen och umgicks hemma hos Senpai Maria och Senpai Johan.

Torsdagarna är fortsatt fyllda med Mys-Fys med Thomas, Gösta och Angelica. Alla är välkomna!

Kör hårt! Syns nere i Dojon!
Termins-start Augusti 2014 - inlagd 2014-08-12


Efter en varm och skön sommar taggar vi nu till inför terminsstart igen!

Vi börjar träna igen Måndag den 25e Augusti kl 1830 som vanligt.

Nybörjarstarten kommer igång Måndag den 1a September kl 20:00. Se fliken Nybörjarinfo för mer information.


För de som är intresserade att gå på Läger i Höst finns två alternativ. Närmast är läger med Shihan Higashidani 5-7e September.
Samt Vinterläger med Shihan Kim är 5-7e December.
Är du intresserad att vara med på dessa läger? Hör av dig till någon av tränarna.


Syns på mattan!
//Thomas


Nybörjarstart Januari 2014 - inlagd 2014-01-14


Nybörjarstarten börjar Måndag den 20e Januari, kl 20:00! Längst ner i källaren på Luleå Energi Arena, C1-hallen!

Länk till Affischen för Januari 2014


Kom gärna förbi en stund före start och titta på Avancerade gruppen för inspiration. Mjukisbyxor, T-shirt och vattenflaska är det enda du behöver för att komma och träna!

Funderar du över något? "Hur stor vattenflaska behöver jag? Vad ska jag ha för skor? Jag är så stel och har dålig kondition, är det här något för mig? Hur seriös måste jag vara? Vad kostar en Gi och allt som hör där till? Är jag för liten eller för stor?" Tveka inte att fråga! Några svar får du här på en gång!

Lämplig storlek på vattenflaska är 0,5-0,7 Liter. Man vill ogärna dricka för mycket vatten ibland, då det kan göra magen arg på en.

Du behöver inga skor alls! Vi tränar barfota!

Många som har börjat och även kommit långt i graderna började stela som ihoptejpade kylskåp. Andra har inte ens haft konditionen för att orka med uppvärmningen. Men gemensamt är att alla har utvecklats! Vi tränar för att bli mjukare, för att bli starkare och för att öka vår kondition! Det spelar ingen som helst roll hur du är när du börjar. Det enda du tävlar mot är din egen skugga.

Storleken spelar ingen roll. Du behöver inte vara orolig om du är liten och du behöver inte oroa dig för att du är för stor. Svetten kommer rinna och träningsvärken kommer komma i vilket fall!

Du är så seriös med din träning som du själv vill. Möjligheten finns att träna sex dagar i veckan med klubben. Du kan få inspiration och råd av andra och utvecklas i den takt du vill. Desto mer energi och engegameng du lägger in i din egen träning desto mer och snabbare kommer du se resultat! Bli snabbare än din egen skugga!

Avgiften för att träna i klubben är 1500kr per år eller 1000kr per halvår. Till det tillkommer en Gi (ca 1200kr), Benskydd (ca 450kr), Grenskydd (ca 150kr) samt ett par Handskar (ca 300kr). Allt detta kan du även köpa utav klubben.

Så vad väntar du på!? Kom och provträna gratis! Syns nere i Dojon!Kom även ihåg att anmäla er till Sensei angående klubbdagen Lördag den 25 Januari. Vi kommer att grilla i pulkbacken samt åka nerför på alla diverse fordon vi hittar. Stor risk för folkhög ovanpå en åkmadrass. Igen. Kameror kommer att förekomma! Anmäl er senast Måndag 20/1 så han kan planera maten.